Brug indendørs maling af
høj kvalitet fra Jotun

Hos Farvehuset Ikast har vi et nøje bestemt udvalg af de bedste produkter til dit malerprojekt.

Det gælder også, når det kommer til indendørs maling. Vi ønsker kun at bruge de bedste produkter af højeste kvalitet for at kunne tilbyde dig et resultat, der holder længst muligt.

Med Jotun indendørs maling er du garanteret et produkt, der er nemt at arbejde med.

Jotun indendørs maling har dækgaranti, og giver dig derfor den største mulighed for et succesfuldt malerarbejde.

Hvis du er i tvivl om, hvilken maling du skal bruge, står vi klar til at rådgive og vejlede dig til at vælge farven og glansen, der er passende til netop dit projekt. Vi ønsker at dele ud af vores store erfaring til glæde for dig.

Vælg den rette maling for et godt resultat

Når det kommer til indendørs maling, er det vigtigt at vælge et produkt af høj kvalitet, der både giver en lang rækkeevne, er nem at påføre, har en god dækkeevne samt ensartet farvegengivelse. Alle disse kvaliteter får du med Jotun, der samtidig er miljøvenlig således at du på alle fronter opnår et resultat, du kan holde af i lang tid. Med indendørs kvalitetsmaling fra Jotun sparer du på budgettet ved, at der skal anvendes mindre mængder for at opnå det samme resultat sammenlignet med andre malerprodukter. Det kan bestemt godt betale sig at investere i maling af god kvalitet.

Når du arbejder med Jotun LADY maling, kan du være sikker på et flot og holdbart resultat. Malingen er produceret med henblik på bæredygtighed og sikrer dig, som kunde, det bedst mulige indeklima – selv når du lige har malet. Jotun LADY er en miljømærket maling, som er godkendt af Miljømerking Norge, der har nogle af de strengeste krav på området, og malingen lever også op til kravene for miljømærket Svanen. Så når du køber en bøtte maling fra Jotun LADY serien, vil du kunne finde svanemærkningen på produktets beskrivelse.

Vi forhandler alle produkter fra Lady Serien

Når vi udvælger hvilke produkter, der skal indgå i vores sortiment i forretningen, vil vi gerne kunne tilbyde vores kunder den højeste kvalitet på området. Det er ingen undtagelse med Jotun LADY serien til indendørs brug. Når vi garanterer for maling med god dækkeevne og ikke mindst holdbarhed, så mener vi det. Jotuns maling har dækgaranti, hvilket betyder, at malingen dækker komplet efter to lag.

En anden ting vi sætter pris på ved Jotuns produkter, er de muligheder, som producenten tilbyder i forhold til at hjælpe kunden med at finde frem til den helt rette farve på væggen. Jotun har udarbejdet en app, der kan findes under navnet ”Jotun ColourDesign App”. Her har du mulighed for at eksperimentere med farver og produkter fra Jotun LADY serien indtil du har fundet frem til den helt rette i dit hjem.

Hos Farvehuset Ikast forhandler vi flere forskellige produkter fra Jotun LADY serien – bl.a. Lady Wonderwall, Lady Pure Color, Lady Balance, Lady Minerals og mange flere, så der er rig mulighed for at opnå præcis det look, man ønsker i sit hjem.