Få hjælp til dit malerprojekt

I Farvehuset Ikast tilbyder vi konsulentbesøg, hvor vi kommer ud til dig. Fordelen ved at besøge dig i de omgivelser, hvor du ønsker at starte dit projekt, er blandt andet at vi kan danne os et overblik i forhold til den øvrige stil og indretning.

Gennem dialog kan vi sammen komme frem til den løsning, der giver de bedste resultater. På den måde fuldføres opgaven, så den lever op til dine forventninger. Det er dit hjem og dine ønsker, der vil være omdrejningspunktet for konsulentbesøget.

Ved et konsulentbesøg giver vi dig vejledning om blandt andet farvesammensætninger.
Vi vil samtidig gennemgå fordele og ulemper ved udvælgelsen af de forskellige produkter, så du kan få et billede af, hvordan det færdige resultat vil komme til at se ud.
Her er det også muligt med fremvisning af forskellige farveprøver eller produktprøver efter behov.

Lad os hjælpe dig med dit projekt

I forhold til udførslen af arbejdet, så gør vi det gerne for dig, uanset om der er tale om tapetsering, maling eller noget helt tredje. Hvis du har et ønske om at udføre arbejdet på egen hånd, så guider vi dig om teknikker og fremgangsmetoder.

Vi råder over et kompetent, erfarent og ikke mindst venligt personale. Med en stor erfaring og en ære i at udføre malerarbejde til perfektion, sikres du et resultat, der lever op til dine forventninger. Hos Farvehuset Ikast har vi sans for de små detaljer, der gør den store forskel. Vi vil meget gerne lære fra os i forhold til tips og teknikker, så du kan nyde resultatet i mange år.

Kontakt os i dag og få personlig rådgivning

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende konsulentbesøg hjemme hos dig, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi sidder klar i hele butikkens åbningstid på tlf.: 51 40 96 96.

Her kan du aftale en tid, der passer dig. Vi kommer gerne så hurtigt som muligt, så du straks kan komme i gang med dit nye projekt. Vil du hellere sende en mail, kan du skrive til info@farvehuset-ikast.dk. Vi besvarer din mail, så snart vi har mulighed for det. Du skal selvfølgelig også være velkommen til at komme og besøge os i butikken til en snak og derved lave en aftale om et gratis og uforpligtende konsulentbesøg i dit hjem.