Om Farvehuset Ikast

Farvehuset Ikast startede op som selvstændig virksomhed i 2013 med fysisk butik på Kirkegade 42 – Ikast.

”Efter mange års erfaring indenfor fra branchen var ønsket selv at kunne give rådgivning, vejledning samt erfaring videre til sit eget kundegrundlag” – udtaler stifter af Farvehuset Ikast, Lorentz Gadeberg. I 2014 indtrådte ægtefællen Susanne Gadeberg i firmaet.

Idéen og grundlaget med at starte Farvehuset Ikast er at levere de bedste produkter på markedet – disse skal pakkes ind med den mest kompetente rådgivning og vejledning, så kunder føler sig klædt bedst muligt på til et hvert projekt.

Ingen projekter er for små eller store til ikke at modtage professionalisme. Kunden er altid i fokus og vi leverer både til private og erhverv. Udover den komplette detailserie er vi også forhandler af Jotaproff serien, som er en række produkter, målrettet det professionelle marked. Lorentz står klar til at fortælle mere om de muligheder, Jotaproff serien giver dig, som erhvervsdrivende.

Vi udvælger de bedste produkter på markedet i samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Når du træder ind ad døren i Farvehuset Ikast, vil du enten møde Lorentz eller Susanne. Vi er et team, der supplerer hinanden godt på mange fronter, og som sammen står klar til at hjælpe dig bedst muligt.

Vi formår at omfavne dine behov fra start til slut ved at arbejde sammen og styrke hinanden med vores forskellige spidskompetencer, så du, som kunde, er klædt godt på hele vejen rundt. Dermed kan teamet i Farvehuset Ikast være din totalleverandør indenfor branchen. Det gælder uanset, om du er på udkig efter tapet, maling, interiør, hobbyartikler eller festartikler samt alt det tilbehør, der måtte være behov for.

Farvehuset Ikast – mere end bare maling.

Lorentz

Lorentz er stifter og ejer af Farvehuset Ikast. Han er uddannet farvehandler og har siden 2000 bygget en stor viden op indenfor branchen, som han med glæde deler ud af til kunderne. Han er en farvehandler, der formår at se løsninger, som eventuelt er lidt udenfor kategorien og finder frem til en løsning på et projekt der ellers ikke altid virker helt overskueligt at komme i mål med. Lorentz er kreativ og har altid gode ideer, der kan hjælpe dig i dine projekter.

Susanne

Susanne er gift med Lorentz og indgik i virksomheden i 2014. Susanne ønsker at udleve målet for Farvehandlen Ikast ved at tilbyde de bedste produkter på markedet sammen med den bedst mulige rådgivning til brug af produkterne. Hendes kreative og spændende tilgang klæder kunderne godt på i forhold til at opnå det ønskede resultat.
Derudover er det vigtigt for Susanne at sætte sig ind i kundernes behov og møde dem der, hvor de er, således at de når i mål med deres projekt på bedste vis.