Sparring og udførelse

Vi hjælper dig hellere end gerne med rådgivning til dine malerprojekter. Vi sørger for, i samarbejde med dig, at finde frem til en løsning, der lever op til dine forventninger, med et resultat der også holder de næste mange år.

Farvehuset Ikast står klar til sparring og vejledning til malerprojektet i dit hjem eller i din virksomhed. Vi hjælper ved projekter, som du ønsker at udføre selv, men også de projekter, du gerne vil have en professionel maler til at ordne.

Vi ligger inde med stor ekspertise i malerteknikker og en stor viden indenfor produkterne, der vil kunne hjælpe dig med at udføre dit malerarbejde.

Hos Farvehuset Ikast tilbyder vi at være din totalleverandør. Vi ønsker at hjælpe dig igennem dit projekt fra A-Z. Vi rådgiver med glæde og deler ud af vores viden omkring produkter, udførsel af arbejdet og måske også gode idéer, du ikke selv havde set som en mulighed.

Hvilken maling skal du vælge?

Er du i tvivl om hvilken maling, du skal vælge, så mist ikke modet. Farvehuset Ikast står klar til at vejlede dig. Uanset hvilke overflader, du ønsker at male, så guider vi til den mest optimale løsning så du både bliver klogere på hvilken maling du skal bruge og hvilke produkter og redskaber, du bør anvende til forskellige typer maling for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Hvordan skal du male din væg?

Når det kommer til at udføre malerarbejdet, så er hjælpen lige i nærheden. Vi rådgiver dig fra start til slut og guider dig til de rette teknikker. Vi baserer vores rådgivning på, hvilken overflade du skal have malet, og hvilke produkter du ønsker at udføre arbejdet med.

Er du i tvivl om du skal have tilført filt på væggen forinden, eller hvordan den skal forberedes til malerarbejdet? Så er vi også glade for at give en hjælpende hånd med kyndig vejledning, der giver dig de bedste forudsætninger for et resultat, du kan glæde dig over de næste mange år.

Et godt resultat er baseret på en positiv dialog

Vi sætter en ære i vores gode kundeservice. Vi vil med glæde hjælpe dig til at komme godt igennem dit projekt.

Når vi skal finde frem til en løsning sammen, er det gode resultat baseret på en positiv dialog. Sammen finder vi frem til den bedste løsning, der vil leve op til dine forventninger. Det gælder både, når det kommer til rådgivning omkring dit malerarbejde, og når du ønsker, at vi skal udføre det for dig. Med den gode dialog imødekommer vi dine behov samtidig med, at vi deler ud af vores store erfaring indenfor malerarbejdet.

Få hjælp til malerarbejdet hos os. Kontakt os allerede i dag.