Kvalitetsmaling til udendørs brug

Hos Farvehuset Ikast hjælper vi dig på vej, hvis du har brug for rådgivning omkring det bedste valg i forhold til udendørs maling. I vores farvehandel i Ikast forhandler vi udelukkende produkter af højeste kvalitet, så du er sikret det bedste resultat. De produkter, vi forhandler, er primært fra Jotun og af maling til udendørs brug kan vi tilbyde serierne Jotun DEMIDEKK og Jotun DryTech.

Hvilket produkt, du skal vælge til dit udendørs malerprojekt, er afhængigt af overfladerne, materialet og det resultat, du ønsker at opnå i forhold til udseende.

Leder du efter træmaling eller murmaling, så er Jotun DEMIDEKK og Jotun DryTech det helt rette valg til et resultat, der holder sig flot i mange år frem i tiden og ikke mindst beskytter både træværket og muren.

Er du i tvivl om, hvordan du skal bruge produkterne, eller har du et ønske om, at vi skal hjælpe dig med at udføre dit udendørs malerarbejde, så tøv ikke med at kontakte os med det samme. På den måde kan vi i fællesskab finde den bedste løsning til dit projekt med udendørs maling.

Jotun DEMIDEKK

Jotun DEMIDEKK er en serie, der er kendt for absolut ikke at gå på kompromis. Det er en serie af maling, der er baseret på AMA-teknologi. En teknologi, der tilbyder en kompromisløs træbeskyttelse og sikrer maksimal holdbarhed til dine udendørs materialer.

Jotun DEMIDEKK er en unik kombination af akrylolie og akrylmaling, der sikrer dig den optimale glansstabilitet til trods for, at materialerne er udsat for sollys. Samtidig vil du med Jotun DEMIDEKK opleve en optimal farveægthed og en effektiv indtrængning i træet. Det sikrer maksimal modstandsdygtighed overfor vind og vejr i mange år, så du bedst muligt beskytter dit træværk.

Leder du efter det perfekte produkt til terrassen, er Jotun DEMIDEKK terrasselasur/Terrasseolie et oplagt valg. Med produktet opnår du også en terrassebeskyttelse mod overfladeskimmel, der ellers hurtigt vil finde sin vej til terrassebrædderne, samt en forebyggelse af andre belægninger på overfladen. Malingen tørrer hurtigt og forebygger, at træet på terrassen fremstår med uønskede revner eller generel udtørring.

 

Jotun DryTech

Jotun DryTech Murmaling er produkter af ekstrem høj kvalitet. Serien består af produkter, der giver en god beskyttelse overfor det skandinaviske klima sammenlignet med andre produkter på markedet. Jotun DryTech er sammensat med en unik membranteknologi, der sikrer maksimal diffusionsåbenhed, samtidig med at facadens overflade får optimal beskyttelse, da produktet er vandafvisende. Den særlige teknologi sikrer at fugten holdes væk fra murværket, hvilket mindsker risikoen for frostsprængninger.

DryTech murmaling fra Jotun kan bruges på alle typer mur og beton – både hvis de er tidligere malede eller fremstår ubehandlede. Du kan altså bruge malingen på facaden, men også på sokkel og andre former for beton, så du opnår et flot resultat uden forskelle i farvetoner eller glans.

Jotun DryTech serien er det oplagte valg af murmaling, der holder din facade flot, ren og pæn i lang tid. Murmalingen er smudsafvisende, og du vil ikke opleve afskalning af malingen.